ProjectPuur

Je kan niet vroeg genoeg beginnnen!

Aanbod

TRAINING/WORKSHOP/GASTCOLLEGE

Tijdens de workshops/trainingen gaat elke doelgroep vanuit zijn eigen invalshoek aan de slag met onderwerpen als weerbaarheid, grenzen aangeven of verleggen, hoe om te gaan met handelsverlegenheid en wat seksueel gezond gedrag nou werkelijk is.


In de trainingen/workshops voor volwassenen wordt hierbij gebruik gemaakt van het vlaggensysteem.
Voor mee informatie hierover drukt  je op de onderstaande knop

COACHING

Als ouder is de opvoeding van kinderen niet altijd makkelijk. Daarnaast lijkt het alsof de maatschappij steeds hogere verwachtingen van ouders heeft.


Hierdoor ontstaat een hoger risico op stress, depressie en andere geestelijke condities. Het is mogelijk om Ogenda Adolphin als ervarings-deskundige in te schakelen. Zij helpt jouw om de harmonie weer terug te brengen in het gezin.


Ook is het mogelijk om coaching te ontvangen,als je gezin te maken heeft of heeft gehad met kindermishandeling of als je hulp nodig hebt ongezonde

seksuele gevoelens.


Voor mee informatie hierover drukt  je op de onderstaande knop

KUNSTZINNIGE THERAPIE

Soms helpt alleen praten niet en is het goed om andere wegen te bewandelen.Heb je wel eens aan kunstzinnige therapie gedacht ?


Een mooie en andere manier om met trauma of onbalans in het leven in contact te komen. Beelden zeggen soms veel meer dan woorden.


Het is mogelijk om de kunstzinnige therapie van Yvonnen Peischer  en de coaching van Ogenda adolphin samen te voegen.

Voor mee informatie hierover drukt  je op de onderstaande knop