ProjectPuur

Je kan niet vroeg genoeg beginnen!

Stichting 3 staat voor diversiteit in de kinderliteratuur. Helaas zijn boekjes met gekleurde hoofdpersonen weinig te vinden in de bibliotheek. Daarnaast lezen kinderen steeds minder. Dit is niet ok! Daarom bedachten de dames van de stichting het prinsen en prinsessenfeest. Een feest waar kinderen verkleed mogen komen een halve dag genieten van alle soort activiteiten, die met lezen en letters te maken hebben. Stichting3 Bestaat uit:


  • Mylo Freeman
Mylo is schrijfster en illustrator . Zij heeft al meer dan 50 kinderboeken geschreven en geullistreerd. Zij is vooral bekend om haar boeken van "Prinses Arabella"

  • Gertie Jaquet
Gertie is ook schrijfster en illustrator. Zij heeft ook velen boeken op haar naam staan. Daarnaast geeft zij te gekke stempel workshops.

  • Ogenda Adolphin
Ogenda is bekend om haar boek " De familie Puur" , waarmee ze kindermishandeling op een zeer laagdrempelige manier bespreekbaar maakt. Daarnaast is ze de winnaar van de eerste kinderrechten award in Rotterdam.

Samen zorgen deze dames voor een fantastische tijd in de bibliotheken over geheel Nederland. Het feest begint altijd met een korte theatershow, waar de kinderen in worden vermaakt. Daarna kunnen de kinderen meerdere workshop volgen, die worden gegeven door: Mylo, Gertie of Ogenda


Voor inhoudelijke vragen over het prinsen en prinsessenfeest kunt u contact opnemen met Ogenda Adolphin  
Tel:   +31 6 215 70 858 
of kijk op de website van www.stichting3.nl