ProjectPuur

Je kan niet vroeg genoeg beginnen!

Soms sta je als professional met een mond vol tanden. Dat is logisch! Als er op bepaalde plekken in de organisaties kennis ontbreekt, dan ontstaan dit soort momenten. Professional schieten van tekort ,als het gaat over de seksuele ontwikkeling van kinderen.Daarnaast heeft men vaak te kampen met handelsverlegenheid of krampachtige gedrag, als het op de seksuele ontwikkeling van kinderen en jongeren aankomt.


ProjectPuur helpt professionals om sterk in hun schoenen te staan, als ze voor een uitdaging komen te staan, die met de seksuele ontwikkeling te maken hebben. Wij bieden de juiste handvatten, door realistisch casussen. Naast interactie zorgen we voor diepgang en zelfreflectie. Na de training kunnen werknemers het beleid van het bedrijf, wat betreft de seksuele ontwikkeling vol vertrouwen uitvoeren.


Op het moment dat u ProjectPuur inschakelt gaan wij kijken naar de hulpvraag van uw organisatie.Dit kan via een intakegesprek op locatie of telefonisch. Na het gesprek bieden wij u een offerte op maat aan

Voor inhoudelijke vragen over een training voor professionals kunt u contact opnemen met Ogenda Adolphin  
Tel:   +31 6 215 70 858